0 Shares 2120 Views

El pintor Alfred Figueras i Sanmartí fill il·lustre de Sant Fruitós de Bages

21 de setembre de 2018
2120 Views

El passat dijous, 13 de setembre, en un Ple extraordinari del consistori santfruitosenc, va acordar-se per unanimitat atorgar el títol de “Fill il·lustre de Sant Fruitós de Bages”, al pintor Alfred Figueras i Sanmartí, coincidint en el 120 aniversari del seu naixement, el 13 de setembre de 1.898.

A la Sala de Plens de la Casa de la Vila, va tenir lloc aquest Ple extraordinari, on tots els portaveus dels partits del consistori van elogiar la figura de l’artista, i el mereixement del títol que se li atorgava, davant un públic que ocupava completament la sala, amb familiars, amics, membres de la comissió dels “120 anys Alfred Figueras, l’alcalde de Manresa i diputat provincial Valentí Junyent, el diputat Ramon Minoves, l’exparlamentari i Premi Bages de Cultura, Joan Descals, i representants d’entitats locals.

Després de la signatura de l’acte del Ple, l’alcalde Joan Carles Batanés va lliurar als fills d’Alfred Figueras, Clàudia i Jordi, una placa-recordatori del nomenament. Jordi Figueras, en nom de tota la família va agrair la distinció, recordant que el seu pare sempre havia estat molt vinculat al poble de Sant Fruitós, i que arreu on anava presumia de ser-ne fill.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com