0 Shares 340 Views

El perquè de GfP amb l’Hostal de Pineda i Can Figueras

31 de gener de 2021
340 Views

 

Per: David Uró Vilanova.  – Regidor de l’Ajuntament de Sant Fruitós.

Aquest setmana hem fet un ple molt estrany.

El grup  municipal de GfP demana fer un Ple extraordinari per  demanar que es faci un altre ple extraordinari, per aprovar una modificació urbanística del juny del 2020.

Sembla una paradoxa o un embarbussament, i de fet més que això, jo ho qualificaria de surrealista.

Perquè, per més que hi penso, encara no hi he trobat el sentit.

Evidentment no cal un ple per poder parlar de la modificació urbanística de l’Hostal Pineda i Can Figueras, es pot parlar en qualsevol reunió, i estalviar així tota la despesa de diner públic que això comporta .

De fet n’hem parlat força vegades. Jo mateix vaig advertir, al 2018 i al 2019 que calia millorar el projecte, fins i tot per escrit. Per aprovar aquesta modificació urbanística calia fer uns treballs previs. Concretament  8, informes i estudis, perquè veiem defectes en el projecte. Ara el govern municipal, ha  encarregar aquets informes i estudis, i amb les conclusions d’aquests s’està modificant  i millorat el document urbanístic final. Per tant simplement el nou document serà millor que l’anterior.

Així doncs perquè s’entossudien en demanar aquest ple ? Hi busco possibles respostes:

Per poder mentir en articles a la premsa ?   GfP explica que el govern de Sant Fruitós no vol aprovar la modificació urbanística. Però això no és així, el govern va decidir tirar endavant aquest projecte.  Així ho ha dit en moltes ocasions i fins i tot vem presentar el projecte als veïns. Això si, s’aprovaràquan estigui ben acabat!

Per no deixar treballar en una bona proposta ?  GfP explica que el document urbanístic no s’ha modificat des del juny del 2020, però això no és així. És a dir que no és veritat. S’ha estat treballant en el document i s’ha estat modificant fins a l’actual versió de gener del 2021, amb la que es segueix treballant. Per tant no veig sentit a portar a aprovació una versió antiga o obsoleta.

Així doncs, si la proposta que fa GfP, es basa en falsedats, i el que es demana no és possible, perquè es va haver de fer aquest ple extraordinari? Quins interessos tenen que els portin a entossudir-se d’aquest tema?

Potser la resposta està en la frase, que va deia un regidor de GFP al sortir d’un ple fa unes setmanes,  “246€ més a la butxaca”.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1073 views
1073 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Homenatge a Lluís Companys
27 views
27 views

Homenatge a Lluís Companys

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com