0 Shares 204 Views

El nou Museu Municipal de Sant Fruitós de Bages obrirà portes en el marc de la Festa Major d’estiu

29 de juny de 2020
204 Views

L’equipament estarà obert al públic el divendres 3 de juliol a la tarda i el dissabte 4 i diumenge 5 al matí.

El nou Museu Municipal de Sant Fruitós de Bages, dedicat a la vinya i el vi, obrirà portes el proper divendres 3 de juliol en el marc de la Festa Major d’estiu del municipi. Concretament la obertura es realitzarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda i fins a les 8 del vespre del divendres i el dissabte i el diumenge des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia.

Per tal de visitar aquest nou equipament d’una forma segura, es restringirà l’entrada a un màxim de 8 persones a la vegada. Les persones interessades en descobrir aquest nou espai del poble podran dirigir-s’hi directament, sense cita prèvia, i entrar a mesura que vagin sortint les persones que hi hagi realitzant la visita. Recordem és obligatori l’ús de mascareta per entrar al Museu.

La obertura definitiva de l’equipament de forma continuada està prevista a partir del mes de setembre quan s’acabin de perfilar alguns detalls que encara resten pendents de concretar.

En aquesta mateixa línia, aquest dimarts al matí el Govern Municipal s’ha reunit amb el Col·lectiu de Recerca Històrica a l’exterior del Museu per tal de visitar l’equipament i començar a treballar conjuntament els diferents projectes que l’entitat vol desenvolupar de forma més imminent i començar a desenvolupar nous projectes de forma conjunta.

Durant la trobada, l’equip de govern ha mostrat el seu suport al Col·lectiu de Recerca Històrica per tal de continuar treballant plegats perquè el Museu segueixi endavant, i en aquest sentit els ha emplaçat a reunir-se de nou la propera setmana.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1610 views
1610 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
36 views
36 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com