0 Shares 391 Views

El nou format de Carnestoltes convenç i Sant Fruitós de Bages viu una festa amb més participació que mai, entrades esgotades al pavelló i alta participació en el concurs de carrosses i comparses

391 Views

L’Ajuntament ha estrenat aquest any un nou format amb una única rua, nou itinerari i premis en metàl·lic.

El passat dissabte Sant Fruitós de Bages va viure una de les edicions del Carnestoltes més participades que es recorden. Més de 500 persones es van aplegar a la tarda a la plaça Salvador Espriu per gaudir de la rua que aquest any estrenava recorregut per la zona nord del municipi i que unificava les dues tradicionals rues familiar i jove.

Tot i la previsió de pluja finalment el cel va permetre que al ritme de la Batukada Shangó, els Asmodaics i Golatiers i la Xaranga Màgic, les comparses fessin un recorregut pel municipi fins a arribar davant del pavelló on es van lluir les diferents comparses i carrosses participants en el concurs.

L’agrupament escolta i guia Frifènics es va emportar el primer premi fent un homenatge a la festa més emblemàtica del municipi, la Festa de l’arròs. El segon premi va ser per la comparsa “Playmobil clics” qui lluïen una disfressa inspirada en aquestes joguines. El premi de la categoria especial se’l van endur “Las venecianas de Sant Fruitós”, qui anaven vestides amb la tradicional indumentària del carnestoltes italià.

Aquest any, ha estat el primer en que s’han introduït premis en metàl·lic per a les millors carrosses i comparses, per tal de fomentar la participació i anar obtenint així un carnestoltes molt lluït i participat.

Un cop al recinte esportiu, tots els participants van gaudir de l’animació  de two f**king DJs  i després agafar forces amb la nova proposta de sopar popular amb més de 400 participants. Finalment, entrada la nit la festa va anar a càrrec del grup de versions Sixtus i la sessió de DJ Arzzett que van esgotar l’aforament del recinte fent un sold out amb les 1.200 entrades disponibles venudes.

Des de l’Ajuntament volem agrair a totes les entitats i veïns i veïnes que van participar en l’organització prèvia d’aquest carnestoltes així com a tots i totes els qui van participar-hi. El carnestoltes 2023 ha estat possible gràcies a la tasca de nombroses entitats, cossos de seguretat, treballadors municipals i a moltes altres persones, des del jovent que va realitzar el muntatge i desmuntatge del sopar, passant pels voluntaris i voluntàries del punt lila i els àngels de nit, fins als responsables del pavelló esportiu entre moltes altres persones que a títol individual han vetllat perquè s’hagi pogut desenvolupar amb normalitat i sobretot a la tècnica de joventut per la implicació i el treball realitzat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com