0 Shares 471 Views

El nou Casal de Joves de Sant Fruitós de Bages comptarà amb bucs d’assaig, zones d’esbarjo i treball i una cuina per a realitzar cursos i tallers

22 de gener de 2020
471 Views

Les obres del nou equipament pels joves del municipi, a l’edifici del Nexe, es troben a la seva recta final.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert un concurs públic per tal de subministrar el mobiliari necessari per posar en funcionament el Casal de Joves un cop finalitzin les obres que s’estan realitzant per tal d’adaptar l’edifici. El consistori invertirà un total de 98.811€ en equipar aquest nou servei.

La planta semisoterrània del Nexe comptarà amb diferents espais per tal que tothom hi trobi el lloc ideal per treballar, realitzar activitats o assajar música.

Pel què fa als espais per a la música, hi haurà 2 bucs d’assaig dotats d’altaveus, micròfons, taules de so, una bateria, un teclat i amplificadors electrònics. A banda també s’equiparà un petit escenari amb tota la tecnologia necessària per a realitzar-hi concerts i es dotarà l’equipament d’un equip de so de carrer per a la realització d’activitats a l’exterior.

La zona de treball i activitats diverses disposarà de mobiliari bàsic com taules, cadires, armaris, cartelleres i també d’altres mobles com poden ser sofàs, puff o una hamaca. Pel què fa a l’electrònica es dotarà l’espai d’ordinadors portàtils i de sobretaula i també d’una televisió interactiva i de monitors per a realitzar videoconferències.

Pel què fa l’oci, l’equipament també comptarà amb una taula de tenis taula, un billar professional i un futbolí.

La cuina estarà dotada amb tot el necessari per a la realització de cursos i tallers: placa d’inducció, forn, microones, cafetera, frigorífic, rentaplats,…

Finalment el consistori també ha tret a concurs públic el disseny del grafisme de l’espai ja sigui en la pintura de les parets o en la retolació de les portes d’accés o elements de la zona per tal d’oferir una imatge unificada i adequada per aquest espai juvenil.

Les empreses interessades en participar en aquesta licitació poden presentar la documentació fins el proper 22 de gener.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
35 views
35 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
97 views
97 views
Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.
101 views
101 views

Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.

Redacció - 1 de desembre de 2021
Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011
149 views
149 views

Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011

Redacció - 1 de desembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com