0 Shares 669 Views

El nou Casal de Joves de Sant Fruitós de Bages comptarà amb bucs d’assaig, zones d’esbarjo i treball i una cuina per a realitzar cursos i tallers

22 de gener de 2020
669 Views

Les obres del nou equipament pels joves del municipi, a l’edifici del Nexe, es troben a la seva recta final.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert un concurs públic per tal de subministrar el mobiliari necessari per posar en funcionament el Casal de Joves un cop finalitzin les obres que s’estan realitzant per tal d’adaptar l’edifici. El consistori invertirà un total de 98.811€ en equipar aquest nou servei.

La planta semisoterrània del Nexe comptarà amb diferents espais per tal que tothom hi trobi el lloc ideal per treballar, realitzar activitats o assajar música.

Pel què fa als espais per a la música, hi haurà 2 bucs d’assaig dotats d’altaveus, micròfons, taules de so, una bateria, un teclat i amplificadors electrònics. A banda també s’equiparà un petit escenari amb tota la tecnologia necessària per a realitzar-hi concerts i es dotarà l’equipament d’un equip de so de carrer per a la realització d’activitats a l’exterior.

La zona de treball i activitats diverses disposarà de mobiliari bàsic com taules, cadires, armaris, cartelleres i també d’altres mobles com poden ser sofàs, puff o una hamaca. Pel què fa a l’electrònica es dotarà l’espai d’ordinadors portàtils i de sobretaula i també d’una televisió interactiva i de monitors per a realitzar videoconferències.

Pel què fa l’oci, l’equipament també comptarà amb una taula de tenis taula, un billar professional i un futbolí.

La cuina estarà dotada amb tot el necessari per a la realització de cursos i tallers: placa d’inducció, forn, microones, cafetera, frigorífic, rentaplats,…

Finalment el consistori també ha tret a concurs públic el disseny del grafisme de l’espai ja sigui en la pintura de les parets o en la retolació de les portes d’accés o elements de la zona per tal d’oferir una imatge unificada i adequada per aquest espai juvenil.

Les empreses interessades en participar en aquesta licitació poden presentar la documentació fins el proper 22 de gener.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com