0 Shares 302 Views

El NexeJove renovarà la seva imatge amb l’entrada en funcionament del nou Espai Jove

15 de juny de 2020
302 Views

Els joves han participat activament en la creació d’aquesta imatge renovada a través de trobades i tallers participatius.

El NexeJove, l’espai municipal de joventut, estrenarà una nova imatge tan bon punt entri en funcionament el nou Espai Jove que s’està finalitzant a la planta baixa del Nexe-Espai de Cultura.

Aquesta nova imatge gràfica conté els colors verd, com a color de l’esport al municipi, el lila, el color del feminisme i el groc, el color de l’alegria, l’amistat i l’estiu. Pel què fa al disseny fa un joc de línies on es poden llegir les lletres NXJ de les paraules Nexe i Jove

La creació d’aquesta imatge renovada s’ha treballat conjuntament entre una empresa dissenyadora especialitzada, els tècnics de l‘Àrea i un grup motor que va ser creat l’any 2019 format per joves del municipi partint de les conclusions extretes de varies trobades i tallers participatius previs on hi han pres part un centenar de joves d’entre 12 i 24 anys que han format una mostra heterogènia i representativa de la diversitat juvenil del municipi.

A banda de la renovació gràfica amb el grup motor també s’han redefinit els noms dels diferents espais dels que ja disposa el NexeJove i han denominat aquells serveis, assessories, espais i accions que encara no tenien un nom.

Infonex@ (Punt d’Informació Juvenil)
El soterrani (Sales d’estudi)
Punt Salut (Assessoria de Salut)
SexeN (Assessoria de Sexualitat)
Brúixola (Assessoria d’orientació d’estudis)
Apoderem-nos (Assessoria de participació i serveis -entitats i col·lectius-)
Emancipa’t (Emancipació jove)
Allibera’t (Aquí t’escoltem!)
LudoTK (espais d’oci i jocs)
Unexe’t (Participació Jove)
Santfreemola (Programació Jove)
CreArTec (Creativitat, Art, Cultura i Tecnologia Jove)
BucSXN (Bucs d’assaig)
Annexe (Programa PIDCES als centres de secundària)

Aquesta renovació de la imatge gràfica es va presentar per part de l’alcalde a tots els grups municipals del consistori a la Junta de Portaveus del passat 4 de juny .

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com