0 Shares 506 Views

El nou Nexe Espai Jove obre portes coincidint amb l’inici del curs escolar

22 de setembre de 2020
506 Views

Per: Ajuntament –

L’obertura d’aquest espai es realitza seguint totes les mesures de prevenció sanitàries.
Els joves de Sant Fruitós de Bages disposen des d’aquest dilluns 14 de setembre d’un nou espai ideat per a dur a terme tot tipus d’activitats i propostes a la seva mida.

Aquestes noves instal·lacions, de 460m2, es troben ubicades al semisoterrani del Nexe- Espai de Cultura on s’hi ha ubicat el punt d’informació de l’àrea jove de l’Ajuntament.
Aquest nou equipament compta amb sales per a l’estudi i el treball en grup, una sala polivalent per a realitzar activitats, una cuina per a tallers culinaris, zones adaptades per a l’assaig de grups musicals i una zona d’exposicions.

L’Ajuntament ha dotat l’equipament amb nous equips informàtics i una zona d’oci amb jocs de taula, billar, una taula de ping-pong i un futbolí.
Per a realitzar el disseny d’aquest espai i de les diferents zones, s’ha treballat amb un programa d’assessorament en clau de gènere que ha permès incorporar propostes per a l’organització del nou equipament des de la perspectiva de diversitat sexual i de gènere.
L’accés a aquest nou recinte es realitza des del carrer, a través del lateral esquerre de l’edifici.

Des de l’Ajuntament s’ha treballat en un pla d’obertura de l’equipament per tal de garantir la salut tant dels usuaris com dels treballadors. En aquest sentit s’estableix la obligatorietat de dur la mascareta en tot el recinte, de mantenir la distància de seguretat entre els usuaris, i de complir amb les normes que indica la cartelleria i senyalització.
Pel què fa a l’aforament, s’ha establert que els espai d’estudi i reunió i el punt de trobada tinguin una capacitat màxima de 10 persones mentre que en l’espai central s’hi podran estar 4 usuaris.

Per tal d’accedir a l’equipament serà obligatori l’entrega d’una declaració responsable per a totes aquelles persones que vulguin accedir-hi. L’ús de l’espai Punt de Trobada (sala de jocs) serà l’únic on caldrà demanar cita prèvia per fer-ne ús per tal de poder garantir no barrejar col·lectius de joves.

L’equipament estarà obert els divendres al matí de 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del migdia i de dilluns a dijous de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre. Tant bon punt les restriccions sanitàries canviïn, es previst celebrar una jornada de portes obertes per tal que la ciutadania pugui veure aquest nou equipament municipal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
50 views
50 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com