0 Shares 384 Views

El Montpeità a la Trobada territorial de l’AMIC.

3 de març de 2021
384 Views
Text: Redacció

L’AMIC celebra la Trobada territorial de Barcelona on avalua els efectes de la crisi derivada del coronavirus a la premsa de proximitat.

Una trentena d’associats van assistir a la Trobada territorial de Barcelona celebrada a través de Zoom i que va estar presidida pel president de l’AMIC, Ramon Grau.

Durant la reunió es va fer un repàs de la situació actual de l’Associació que tot i la crisi que pateix el sector, va creixent en nombre d’associats situant-se als 464 (178 en paper i 286 digitals) i en ingressos, superant per tercer any els dos milions d’euros. Josep Ritort, secretari general, va fer un repàs als serveis que ofereix l’AMIC a les empreses editores com el Banc de Continguts, Getty Images, assegurança de responsabilitat civil, entre d’altres, així com també va explicar els cursos de formació en vendes i els projectes d’innovació que disposen els associats per millorar en el seu dia a dia.

Un cop finalitzada l’explicació de l’AMIC, Ramon Grau va instar als editors a que expliquessin quina ha estat i és la situació que estan vivint fruit de la Covid-19. Els editors van explicar que per fer-ne front i poder seguir dedicant-se al seu ofici, informar a la ciutadania, han hagut d’ampliar l’oferta de serveis al seus anunciants, oferint també assessorament en màrqueting i comunicació, producció de continguts en diferents formats…, d’altres van reivindicar la importància que encara té el paper entre els seus lectors, així com també es va parlar del paper clau que ha tingut l’AMIC durant aquest any de pandèmia i la importància de començar a plantejar-se la introducció dels subscriptors de pagament a la premsa de proximitat.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
98 views
98 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1392 views
1392 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1236 views
1236 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com