0 Shares 553 Views

El Govern Municipal presenta el projecte de la nova escola Pla del Puig a la direcció de l’escola, a l’AFA i a l’oposició2020

16 de gener de 2020
553 Views

La direcció i una representació del professorat de l’escola Pla del Puig, integrants de l’Associació de Famílies (AFA) del centre i regidors dels diferents grups municipals, han pogut veure de primera mà com serà la nova escola Pla del Puig.

L’Alcalde, Joan Carles Batanés i l’arquitecte municipal, Joan Anglada, han explicat les diferents característiques tècniques que mostra el projecte dissenyat des del Departament d’Ensenyament.

A banda de les característiques de la nova escola com poden ser la superfície, la distribució de les diferents aules, serveis i sales polivalents, els assistents també han pogut conèixer les característiques del nou pavelló que es construirà en aquest mateix espai i que incorpora el gimnàs de la nova escola, i la urbanització que realitzarà l’Ajuntament a l’entorn de l’escola.

Recordem que el Departament d’Ensenyament va entregar al consistori el projecte de construcció del nou edifici per aquesta escola que està projectat per un import de 3,3 milions d’Euros.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com