0 Shares 500 Views

El Govern Municipal presenta el projecte de la nova escola Pla del Puig a la direcció de l’escola, a l’AFA i a l’oposició2020

16 de gener de 2020
500 Views

La direcció i una representació del professorat de l’escola Pla del Puig, integrants de l’Associació de Famílies (AFA) del centre i regidors dels diferents grups municipals, han pogut veure de primera mà com serà la nova escola Pla del Puig.

L’Alcalde, Joan Carles Batanés i l’arquitecte municipal, Joan Anglada, han explicat les diferents característiques tècniques que mostra el projecte dissenyat des del Departament d’Ensenyament.

A banda de les característiques de la nova escola com poden ser la superfície, la distribució de les diferents aules, serveis i sales polivalents, els assistents també han pogut conèixer les característiques del nou pavelló que es construirà en aquest mateix espai i que incorpora el gimnàs de la nova escola, i la urbanització que realitzarà l’Ajuntament a l’entorn de l’escola.

Recordem que el Departament d’Ensenyament va entregar al consistori el projecte de construcció del nou edifici per aquesta escola que està projectat per un import de 3,3 milions d’Euros.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com