0 Shares 615 Views

El govern municipal de Sant Fruitós de Bages visita la nova escola i residència per a infants amb discapacitat intel·lectual i autisme

28 d'abril de 2021
615 Views
Text i foto: AjSFB

Aquest nou servei assistencial és previst que entri en funcionament abans de l’estiu.

L’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages i els regidors de govern de l’Ajuntament, han visitat aquest passat divendres la residència infantil i juvenil, i escola, que acollirà infants i adolescents de 12 a 18 anys, amb discapacitat intel·lectual i autisme, de la mà d’AMPANS.

Durant la visita els han acompanyat el director general d’AMPANS, Toni Espinal i Janeta Camps, directora del servei de llars de la fundació.

Aquestes noves instal·lacions, i el seu mobiliari, s’han construït específicament tenint en compte les necessitats especials del col·lectiu que farà ús d’aquest equipament. En aquest sentit l’edifici està compost per una sola planta, per evitar l’ús d’escales, totes les aules i habitacions disposen de llum natural i les zones comunes com poden ser el menjador o les aules d’estudi disposen del mobiliari adequat pels infants i joves que en faran ús.

Aquest nou equipament es troba ubicat a l’avinguda Girona, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament. El centre assistencial disposa de 20 places residencials per a infants amb altes necessitats i 40 places escolars per alumnes amb necessitats d’atenció específiques.

És previst que la residència entri en funcionament abans de l’estiu, i que l’escola ho faci durant el mes de setembre per l’inici del curs escolar. La major part dels alumnes i residents provindran de la comarca del Bages, però també de comarques veïnes com poden ser el Berguedà i el Solsonès.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
99 views
99 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1393 views
1393 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1237 views
1237 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com