0 Shares 487 Views

El govern municipal de Sant Fruitós de Bages explica a l’oposició el projecte per realitzar un canvi en la gestió dels residus al municipi

2 de març de 2020
487 Views

L’equip de govern municipal ha exposat als grups municipals de l’oposició la voluntat de realitzar un canvi en l’actual gestió dels residus al municipi per tal de millorar les quotes de reciclatge i poder anar avançant cap al model de pagament per generació.
La voluntat de l’equip de govern és implantar el nou model basat en la recollida amb contenidors tancats i amb bosses personalitzades mitjançant codis identificatius a tot al municipi, el què permetria tenir registres dels índex de reciclatge de cadascun dels usuaris de forma personalitzada. El model de contenidors tancats ja funciona a Torruella de Baix i a La Rosaleda amb uns índex molt bons de recollida selectiva.
Recordem que l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el regidor de medi ambient, Xavier Racero van visitar la passada setmana el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA) i el municipi d’Argelaguer per conèixer la implantació d’aquest model pioner i veure els pros i contres de la seva implantació.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com