0 Shares 686 Views

El Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages està treballant per redefinir els ajuts del Pla de Reactivació Econòmica del municipi.

5 de juliol de 2020
686 Views

L’equip de Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages està treballant per redefinir aquelles línies d’ajuts del Pla de Reactivació Econòmica del municipi que ja havien estat anunciades i preparant noves línies per tal de pal·liar els efectes que ha generat la Covid-19 en el municipi.

El aquest sentit la propera sessió de la Comissió per a la recuperació social i econòmica de la COVID-19, formada per representants dels 4 grups municipals i del teixit associatiu i empresarial del municipi, serà convocada en el menor termini de temps possible ja que prèviament cal canviar els membres que la composen a través d’un Ple Municipal degut al canvi de Govern que s’ha produït aquest mes de juny.

El Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages ha establert com una de les seves prioritats, en el moment actual, treballar per la recuperació econòmica i social que ha causat la pandèmia sobre el teixit comercial i empresarial del municipi i sobre les persones.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com