0 Shares 271 Views

El Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages està treballant per redefinir els ajuts del Pla de Reactivació Econòmica del municipi.

5 de juliol de 2020
271 Views

L’equip de Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages està treballant per redefinir aquelles línies d’ajuts del Pla de Reactivació Econòmica del municipi que ja havien estat anunciades i preparant noves línies per tal de pal·liar els efectes que ha generat la Covid-19 en el municipi.

El aquest sentit la propera sessió de la Comissió per a la recuperació social i econòmica de la COVID-19, formada per representants dels 4 grups municipals i del teixit associatiu i empresarial del municipi, serà convocada en el menor termini de temps possible ja que prèviament cal canviar els membres que la composen a través d’un Ple Municipal degut al canvi de Govern que s’ha produït aquest mes de juny.

El Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages ha establert com una de les seves prioritats, en el moment actual, treballar per la recuperació econòmica i social que ha causat la pandèmia sobre el teixit comercial i empresarial del municipi i sobre les persones.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com