0 Shares 416 Views

El Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages agraeix la bona rebuda que han tingut al capdavant del consistori

5 de juliol de 2020
416 Views

L’Equip de Govern de Sant Fruitós de Bages vol agrair, quinze dies després de la seva entrada al capdavant del consistori, la bona rebuda que han tingut per part dels diferents col·lectius del municipi i per part de l’equip de persones que conformen l’Ajuntament.

En aquest sentit es vol agrair públicament totes les mostres de recolzament rebudes per part dels diferents integrants dels equips instructors de l’Ajuntament, que fan possible que la maquinària no s’aturi i que els projectes necessaris per la població funcionin. L’Equip de Govern vol destacar l’eficàcia, el compromís, la capacitat de treball i la  professionalitat que demostren dia a dia.

En aquesta mateixa línia també es vol donar les gràcies per la reconfortant rebuda que s’ha tingut per part de les diferents entitats del poble amb les que ja s’ha tingut l’oportunitat de realitzar trobades i es vol destacar la gran quantitat i qualitat d’idees engrescadores que han proposat per a realitzar en el Sant Fruitós de Bages del demà.

El Govern no vol deixar de donar les gràcies també per les múltiples mostres d’afecte i suport que han rebut pels carrers del municipi per part dels santfruitosencs i santfruitosenques, uns actes que esperonen a l’equip a continuar treballant pel municipi.

Des del Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages es desitja a tothom que gaudeixi d’aquesta Festa Major d’Estiu, uns dies on els carrers del nostre municipi s’omplen de cultura i festa.

Equip de Govern Municipal

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
156 views
156 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com