0 Shares 611 Views

El Govern Municipal de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages desmenteix les informacions publicades vers el tracte de favor al Cap de la Policia Local del municipi. (Resposta a l’escrit de GfP del Montpeità 1559)

30 de juliol de 2021
611 Views
Per: Govern Municipal

 

Amb relació a la nota de premsa publicada per Gent fent Poble sobre a la persona que ocupa actualment el càrrec de cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, el Govern Municipal vol desmentir les acusacions i informar sobre les diferents qüestions que es desprenen de l’escrit:

L’actual cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages treballa en un règim de torn flexible de dilluns a divendres amb règim de disponibilitat horària les 24 hores al dia els 365 dies l’any, tal i com tenien establert els seus predecessors en el càrrec. Aquestes funcions del lloc de treball estan establertes en la RLT, aprovada l’any 2015.

Pel que fa al fet que aquest treballador públic no registri les seves entrades i sortides laborals, és degut a la flexibilitat que té establerta en el seu horari laboral. En aquest punt es vol desmentir que GfP no va ser qui va demanar accés al portal horari del treballador en qüestió, sinó que va ser el regidor Joan Carles Batanés qui va sol·licitar-lo..

Pel que fa a la compatibilitat amb una segona activitat fora del consistori, un dret dels treballadors públics, l’Ajuntament va atorgar al cap de la Policia Local la possibilitat de compaginar la seva feina amb altres tasques a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, en virtut de la Llei catalana 21/1987 on, en el seu article 4t, especifica que es pot aprovar el règim de compatibilitat sempre que aquesta tasca es consideri d’interès públic, fet aprovat mitjançant l’Acord GOV/32/2017 de 21 de març (DOGC núm. 7335, de 23.03.2017), prorrogat per l’Acord GOV 13/2020 de 30 de setembre. A banda cal remarcar que aquest mateix treballador municipal exerceix tasques de formació puntuals com a professor a l’ISPC, des de l’any 2018.

Per finalitzar, sobre la convocatòria d’una plaça de Sergent en el cos municipal, des del govern es vol aclarir que aquesta convocatòria va ser iniciada arran d’una provisió del regidor de seguretat ciutadana i aprovada en una junta de govern local. La regidora de recursos humans no va intervenir en cap punt del procés. Aquesta qüestió ja va ser informada durant diverses sessions plenàries i el grup a l’oposició ja era coneixedor d’aquesta informació. Respecte a les persones que es poden presentar a la convocatòria, no és cert que només s’hi pugui presentar l’actual cap.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages treballa amb honestedat, claredat i rigor, per més que es pretengui fer veure el contrari de manera interessada.

 

ESCRIT GFP

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com