0 Shares 977 Views

El Govern municipal de GfP considera que ERC genera un clima de confusió barrejant conceptes urbanístics pel què fa a Pineda IV

5 de març de 2020
977 Views

En aquest sentit el Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages vol posar de manifest que:

1- Pineda IV és una ampliació de la urbanització ja contemplada en el Pla General d’Ordenació aprovat l’any 1996.

2- En data de 11 de febrer de 2020, la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central ha emès un informe favorable per a la tramitació de l’aprovació del Pla parcial urbanístic de Pineda IV.

3- Els propietaris dels terrenys d’aquesta zona tenen aprovat per la Comissió d’Urbanisme de la Catalunya Central la possibilitat de desenvolupar aquesta urbanització.

4- Impedir que es faci efectiu aquest desenvolupament únicament es pot fer mitjançant el pagament d’indemnitzacions als promotors a través de l’erari públic. En aquest sentit l’equip de govern considera que els diners públics s’haurien d’invertir en més equipaments i serveis pels ciutadans i no en indemnitzar a privats per tal de negar-los-hi drets adquirits.

L’Equip de Govern, format per Gent fent Poble, recorda a ERC a Sant Fruitós de Bages que en la passada legislatura governaven conjuntament amb el PSC i que per tant la “immoralitat” a la que fan referència en el seu comunicat, hauria de repartir-se a parts iguals amb el partit socialista, fet que no fan ja que actualment fan pinya a l’oposició al municipi. Des del partit al govern es recorda a ERC que si considera que s’ha treballat de forma il·lícita, ho denunciïn per la via judicial i no a través de la premsa.

Pel què fa al document favorable emès per la Comissió d’Urbanisme, que depèn de la Generalitat de Catalunya, el govern municipal es mostra sorprès que des del grup municipal d’ERC carreguin contra el govern municipal de Gent fent Poble, ja que a la Comissió d’Urbanisme hi ha membres d’ERC i no de GfP, i fins i tot un regidor d’ERC a Sant Fruitós és membre d’aquesta Comissió que ha emès l’informe favorable.

Respecte al fet de no haver estat convocats a cap reunió per parlar d’aquesta qüestió, el govern municipal es mostra perplex pel fet que es van trobar en una reunió aquest passat dijous 28 de febrer al migdia on es va parlar, entre d’altres temes, de Pineda IV.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com