0 Shares 449 Views

El govern de Sant Fruitós de Bages presenta el projecte d’adequació de la nova comissaria de policia local als grups de l’oposició

19 de setembre de 2019
449 Views

Aquest dilluns al matí, l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha explicat el projecte d’adequació del local que ocuparà la comissaria de la Policia Local als regidors de l’oposició.

Durant la trobada, on hi han assistit regidors de ERC i de Junts per Sant Fruitós, l’alcalde, juntament amb el tècnic municipal responsable del projecte i el tècnic de l’empresa que ha realitzat el projecte, s’han exposat les reformes necessàries a realitzar al local ubicat al carrer Eugeni d’Ors.

Recordem que el canvi d’ubicació de la comissaria es produeix fruit de la necessitat de disposar d’unes instal·lacions més modernes i operatives ja que les actuals, ubicades a la plaça de la Vila, han quedat obsoletes. Aquest local s’adequarà i serà operatiu fins que entri en funcionament l’edifici definitiu que es construirà al solar que ocupava l’antiga fàbrica Bertran i Serra.

La previsió és aprovar aquest projecte a la Junta de Govern Local del proper 23 de setembre.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Protegir l’Agulla a fi de bé
28 views
28 views

Protegir l’Agulla a fi de bé

Redacció - 2 de desembre de 2021
Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
36 views
36 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
101 views
101 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com