0 Shares 978 Views

El Govern de Sant Fruitós de Bages es reuneix amb tots els grups municipals per trobar consensos que permetin aprovar la urbanització de l’Hostal de Pineda

30 de maig de 2020
978 Views

L’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, representants de tots els grups municipals, tècnics de l’Ajuntament i els redactors de la modificació puntual de planejament que ha de permetre la urbanització del sector de l’Hostal de Pineda i també de Can Figueras, s’han reunit aquest dijous per tal d’acostar posicions i mirar de trobar consens poder aprovar aquesta modificació.

Recordem que aquest projecte ja va ser portat a votació el passat mes de març i només va comptar amb els vots a favor de l’equip de Govern. Després de diverses trobades amb els tècnics i amb representants de cada partit, aquest dijous s’ha realitzar una reunió conjunta on s’han acostat posicions.

La voluntat és disposar d’un document consensuat a principi de juny que permeti que sigui votat durant el Ple Municipal del mes de juliol.

Recordem que l’espai conegut com l’Hostal de Pineda ocupa una superfície de 10.691m2 i durant les darreres dècades les instal·lacions han entrat en decadència i actualment tota l’àrea està en desús.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
38 views
38 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
32 views
32 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
32 views
32 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com