0 Shares 860 Views

El Govern de Sant Fruitós de Bages es reuneix amb tots els grups municipals per trobar consensos que permetin aprovar la urbanització de l’Hostal de Pineda

30 de maig de 2020
860 Views

L’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, representants de tots els grups municipals, tècnics de l’Ajuntament i els redactors de la modificació puntual de planejament que ha de permetre la urbanització del sector de l’Hostal de Pineda i també de Can Figueras, s’han reunit aquest dijous per tal d’acostar posicions i mirar de trobar consens poder aprovar aquesta modificació.

Recordem que aquest projecte ja va ser portat a votació el passat mes de març i només va comptar amb els vots a favor de l’equip de Govern. Després de diverses trobades amb els tècnics i amb representants de cada partit, aquest dijous s’ha realitzar una reunió conjunta on s’han acostat posicions.

La voluntat és disposar d’un document consensuat a principi de juny que permeti que sigui votat durant el Ple Municipal del mes de juliol.

Recordem que l’espai conegut com l’Hostal de Pineda ocupa una superfície de 10.691m2 i durant les darreres dècades les instal·lacions han entrat en decadència i actualment tota l’àrea està en desús.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
28 views
28 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
A l’ASFE no parem
38 views
38 views

A l’ASFE no parem

ASFE - 1 de juliol de 2022
Programa Festa Major 2022
83 views
83 views

Programa Festa Major 2022

Redacció - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com