0 Shares 564 Views

El Fruitosenc seguirà a Tercera Catalana

3 de juny de 2020
564 Views

Dimecres 27 de maig, la Federació Catalana de Futbol va acordar resoldre les competicions territorials del futbol i futbol sala amateur català sense descensos i amb l’aplicació del nombre d’ascensos marcats pel pla de competicions de la temporada 2019-2020. En les categories de base, tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants.

La decisió, adoptada per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de l’FCF, en la reunió corresponent al mes de maig, que va tenir lloc de forma telemàtica, donà validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions. En aquells grups on els equips hagin disputat un nombre diferent de partits, l’ordre s’establirà a través del sistema de millor coeficient.

Per això, i encara que el Fruitosenc, quan es van suspendre la competició era cuer del seu grup, el 7 de Tercera Catalana, amb 18 punts, igual que el Santpedor i el Sant Lorenzo, no baixarà de categoria i la propera temporada seguirà a Tercera.

El Fruitosenc ha manifestat, a les xarxes socials: “Tot i que hauríem preferit guanyar-nos el dret de quedar-nos a tercera als terrenys de joc, cosa que creiem fermament que podíem assolir, finalment la @fcf_cat ha comunicat que de cara la temporada que ve no hi haurà descensos. Això ens converteix definitivament en equip de tercera l’any que ve.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com