0 Shares 312 Views

El Fruitosenc seguirà a Tercera Catalana

3 de juny de 2020
312 Views

Dimecres 27 de maig, la Federació Catalana de Futbol va acordar resoldre les competicions territorials del futbol i futbol sala amateur català sense descensos i amb l’aplicació del nombre d’ascensos marcats pel pla de competicions de la temporada 2019-2020. En les categories de base, tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants.

La decisió, adoptada per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de l’FCF, en la reunió corresponent al mes de maig, que va tenir lloc de forma telemàtica, donà validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions. En aquells grups on els equips hagin disputat un nombre diferent de partits, l’ordre s’establirà a través del sistema de millor coeficient.

Per això, i encara que el Fruitosenc, quan es van suspendre la competició era cuer del seu grup, el 7 de Tercera Catalana, amb 18 punts, igual que el Santpedor i el Sant Lorenzo, no baixarà de categoria i la propera temporada seguirà a Tercera.

El Fruitosenc ha manifestat, a les xarxes socials: “Tot i que hauríem preferit guanyar-nos el dret de quedar-nos a tercera als terrenys de joc, cosa que creiem fermament que podíem assolir, finalment la @fcf_cat ha comunicat que de cara la temporada que ve no hi haurà descensos. Això ens converteix definitivament en equip de tercera l’any que ve.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
35 views
35 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
97 views
97 views
Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.
101 views
101 views

Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.

Redacció - 1 de desembre de 2021
Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011
149 views
149 views

Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011

Redacció - 1 de desembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com