0 Shares 391 Views

El Fruitosenc seguirà a Tercera Catalana

3 de juny de 2020
391 Views

Dimecres 27 de maig, la Federació Catalana de Futbol va acordar resoldre les competicions territorials del futbol i futbol sala amateur català sense descensos i amb l’aplicació del nombre d’ascensos marcats pel pla de competicions de la temporada 2019-2020. En les categories de base, tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants.

La decisió, adoptada per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de l’FCF, en la reunió corresponent al mes de maig, que va tenir lloc de forma telemàtica, donà validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions. En aquells grups on els equips hagin disputat un nombre diferent de partits, l’ordre s’establirà a través del sistema de millor coeficient.

Per això, i encara que el Fruitosenc, quan es van suspendre la competició era cuer del seu grup, el 7 de Tercera Catalana, amb 18 punts, igual que el Santpedor i el Sant Lorenzo, no baixarà de categoria i la propera temporada seguirà a Tercera.

El Fruitosenc ha manifestat, a les xarxes socials: “Tot i que hauríem preferit guanyar-nos el dret de quedar-nos a tercera als terrenys de joc, cosa que creiem fermament que podíem assolir, finalment la @fcf_cat ha comunicat que de cara la temporada que ve no hi haurà descensos. Això ens converteix definitivament en equip de tercera l’any que ve.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Responsabilitat en la politica municipal
40 views
40 views

Responsabilitat en la politica municipal

Agrupació PSC de Sant Fruitós de Bages - 26 de setembre de 2022
Frase de la setmana. Aldous Huxley
3467 views
3467 views

Frase de la setmana. Aldous Huxley

Redacció - 26 de setembre de 2022
Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!
48 views
48 views

Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!

Joan Baraldés - 25 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com