0 Shares 878 Views

El diumenge 28 de gener es celebrerà la 21a Marxa al Terme de Sant Fruitós de Bages

23 de gener de 2018
878 Views

Organitzat pel Grup Excursionista Posa’t en Marxa, el proper diumenge 28 de gener, es celebrarà la 21a. edició de la Marxa al Terme de Sant Fruitós de Bages.

Una caminada popular, oberta a tothom, i que en la seva primera edició l’any 1998 va comptar amb uns 500 participants, i des d’aleshores cada any ha anat creixent, fins el punt que en la edició de l’any 2016 foren més 3.000 els caminaires vinguts d’arreu del nostre país. L’any passat a causa del mal temps dels dies previs, la participació fou d’unes 2.500 persones.

L’edició d’enguany els organitzadors l’han batejat amb el nom dels “3 Tombs”, i constarà de 3 itineraris: una caminada “les Cabretes” de només 7.5 km.(FAMILIAR), una altra”Burros catalans” de 17 km. (MITJANA), i la tercera “Cavalls” (LLARGA) de 26 Km.

La sortida serà de les 8 a les 9 del matí del parc del Bosquet. Es recomana als participants que optin pel recorregut “Familiar”, surtin de les 8:45 a les 9 hores. El control d’arribada estarà ubicat al Cobert de la Màquina de Batre i es tancarà les 3 de la tarda.

El recorregut de les “Les Cabretes” s’inicia al Bosquet, seguir per l’avinguda Jaume I, Sarera, cami dels horts, l’Aeròdrom –primer control- Polígon La Sarreta, parc Torre Sanmartí –esmorzar- i Cobert de la Màquina de Batre.

El recorregut dels “Burros Catalans”, igual que “Les Cabretes” fins el primer control, es seguirà cap a Santa Anna, Mas El Coll, -segon control i esmorzar- Mas Olzinelles, Mas Les Oliveres, Cobert de la Màquina de Batre.

El recorregut dels “Cavalls”, igual que “Burros Catalans” fins el segon control, per cap a la Corbatera, El Pont de Cabrianes, Mas d’en Roch, Torroella de Baix, Fàbrica del Pont, Pont de les Generes, riu Llobregat, La Mina, Les Pedreres, Cobert de la Màquina de Batre.

Les inscripcions anticipades, preu 9 euros, es poden fer “on-line” per mitjà de codetickets fins el dia 25 de gener. També el dia de la Marxa, preu 12 euros al Nexe (Pl. Alfred Figueras, al costat del Bosquet). Aquí es lliuraran els braçalets (a canvi dels tiquets “on-line” ) necessaris per participar a la caminada.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1771 views
1771 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
47 views
47 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
61 views
61 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com