0 Shares 1070 Views

El dibuixant santfruitosenc Galdric Sala crea de forma desinteressada un recull de vinyetes per donar suport i ànims davant la situació actual

29 d'abril de 2020
1070 Views

L’humorista gràfic Galdric Sala ha elaborat un seguit de vinyetes per als centres sanitaris de la comarca del Bages per donar suport als professionals que es troben treballant a primera línia i també per als malalts.
En aquestes històries Sala agraeix la feina del personal sanitari, de neteja, d’administració i als mateixos malalts que es troben ingressats als hospitals i alhora envia el missatge a la població de quedar-se a casa per tal de frenar el contagi de la malaltia. En una de les vinyetes narra també el trasllat dels malalts de l’hospital de Sant Andreu a Sant Benet de Bages.
Aquestes històries es poden visualitzar en les pantalles informatives i televisions dels hospitals de Sant Joan de Déu i de Sant Andreu.
Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages volem felicitar-lo per utilitzar l’humor, un cop més, per donar consells i ànims a la ciutadania.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1462 views
1462 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com