0 Shares 953 Views

El Consell Comarcal del Bages obrirà la segona setmana de juny la convocatòria d’ajuts de 450.000 euros per a professionals, microempreses i cooperatives del territori

4 de juny de 2020
953 Views

El Consell Comarcal del Bages obrirà la segona setmana de juny la convocatòria d’ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives del territori que s’hagin vist afectats per la situació d’emergència sanitària i social provocada per la COVID-19. Els ajuts a fons perdut tenen una dotació econòmica de 450.000 euros. Des de l’ens es pretén ajudar al teixit econòmic del territori amb una subvenció igual per a totes les persones beneficiàries que oscil·larà entre 300 i 1.000 euros fins a un màxim de 1.500 persones.

Persones beneficiàries

Es podran acollir a aquestes ajudes professionals autònoms i microempreses i cooperatives amb un màxim de sis persones treballadores corresponents a un ampli ventall d’activitats (comerç, restauració, educació, cultura, habitatge, activitat física, estètica, oci, etc.) donades d’alta, com a mínim, durant el primer trimestre d’any. La convocatòria és compatible amb qualsevol altre tipus d’ajut que es pugui rebre en el marc actual. Un cop aprovades les bases es publicaran al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i tot seguit s’aprovarà la convocatòria, també al BOPB.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages a partir de la segona setmana de juny i el termini s’allargarà 20 dies. Es pot consultar tota la informació d’aquesta convocatòria a  informació convocatòria i s’ha habilitat el correu electrònic ajutscovid@ccbages.cat per resoldre tots els dubtes que puguin tenir les persones interessades.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com