0 Shares 692 Views

El comerç de Sant Fruitós organitza el joc “L’era del comerç a Sant Fruitós” per promoure el comerç local al municipi

17 de desembre de 2018
692 Views

La campanya de nadal d’enguany, impulsada des de l’Associació de comerciants juntament amb l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, busca investigadors intrèpids i interessats pel comerç local del municipi per tal que prenguin part en la cerca dels motius de l’èxit del comerç local a Sant Fruitós als anys 60.

Aquest joc, que s’ha iniciat aquest passat dimecres 5 de desembre i que estarà vigent fins al proper 12 de gener, consisteix en que cada participant passi pels diferents comerços locals del municipi per resoldre els diferents proves que es proposen. Al resoldre correctament les proves i enigmes, poden obtenir una lletra, una síl·laba o una paraula que al final, un cop s’hagin completat totes les proves, s’hauran d’ordenar per desxifrar una frase especial amb el qual es podrà optar a un dels premis que sortejaran el dia 13 de gener a les 19:00 hores al Nexe-Espai de Cultura. Cada participant tindrà una butlleta que caldrà haver completat per poder optar als premis i la participació és individual, de manera que de el botiguer de cada comerç només segellarà una butlleta per persona.

Les butlletes per participar es poden aconseguir en qualsevol dels comerços participants.

El joc es destina a majors de 16 anys. Cal recalcar que per realitzar les proves es necessitarà utilitzar la ment i l’enginy. Els participants podran trobar tot el necessari per resoldre els enigmes dins de la caixa dels respectius jocs, a cada comerç participant.
Finalment, i pel simple fet de participar, les persones que vulguin prendre-hi part estaran convidades a gaudir d’un espectacle i berenar de cloenda el dia 13 de gener.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

10è aniversari de la nova biblioteca
79 views
79 views

10è aniversari de la nova biblioteca

Redacció - 18 de juny de 2024
Eleccions Parlament Europeu 2024
60 views
60 views

Eleccions Parlament Europeu 2024

Redacció - 18 de juny de 2024
Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent
60 views
60 views

Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent

Marina Puigdellívol - 18 de juny de 2024
Darreres activitats del curs
79 views
79 views

Darreres activitats del curs

Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós. - 17 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com