0 Shares 579 Views

El comerç de Sant Fruitós organitza el joc “L’era del comerç a Sant Fruitós” per promoure el comerç local al municipi

17 de desembre de 2018
579 Views

La campanya de nadal d’enguany, impulsada des de l’Associació de comerciants juntament amb l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, busca investigadors intrèpids i interessats pel comerç local del municipi per tal que prenguin part en la cerca dels motius de l’èxit del comerç local a Sant Fruitós als anys 60.

Aquest joc, que s’ha iniciat aquest passat dimecres 5 de desembre i que estarà vigent fins al proper 12 de gener, consisteix en que cada participant passi pels diferents comerços locals del municipi per resoldre els diferents proves que es proposen. Al resoldre correctament les proves i enigmes, poden obtenir una lletra, una síl·laba o una paraula que al final, un cop s’hagin completat totes les proves, s’hauran d’ordenar per desxifrar una frase especial amb el qual es podrà optar a un dels premis que sortejaran el dia 13 de gener a les 19:00 hores al Nexe-Espai de Cultura. Cada participant tindrà una butlleta que caldrà haver completat per poder optar als premis i la participació és individual, de manera que de el botiguer de cada comerç només segellarà una butlleta per persona.

Les butlletes per participar es poden aconseguir en qualsevol dels comerços participants.

El joc es destina a majors de 16 anys. Cal recalcar que per realitzar les proves es necessitarà utilitzar la ment i l’enginy. Els participants podran trobar tot el necessari per resoldre els enigmes dins de la caixa dels respectius jocs, a cada comerç participant.
Finalment, i pel simple fet de participar, les persones que vulguin prendre-hi part estaran convidades a gaudir d’un espectacle i berenar de cloenda el dia 13 de gener.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com