0 Shares 425 Views

El comerç de Sant Fruitós de Bages amplia la seva oferta amb l’obertura de nous establiments

28 de desembre de 2019
425 Views

En els darrers mesos, una desena d’establiments han aixecat la persiana a Sant Fruitós de Bages ampliant d’aquesta manera la oferta al municipi.

Pel què fa a l’àmbit de la restauració han reobert el bar Piscolabis (avinguda Doctor Fleming), el bar La Resistència (carrer Ensija 44), el Frankfurt Úrsula (prolongació Padró,1) i La cafetera de casa (carrer German Duran 43).

En l’àmbit dels serveis d’estètica i perruqueria, el carrer Lluís Castells compta amb la nova perruqueria Olga i al carrer Arquitecte Gaudí 43 amb el Centre d’estètica i picmentació.

La demanda creixent d’activitat física ha portat al municipi la reobertura del centre Elena Vers (carrer German Duran 8) i un gimnàs al carrer Barcelona 58.

Al carrer Joan Maragall 31 hi trobem el nou espai lúdic i d’esbarjo “Estem de festa” i al carrer Àngel Guimerà 26 Social Lovers ha obert un establiment de venda d’aparells tecnològics. La peixateria La Mar de Bo també ha canviat la seva ubicació per situar-se a la carretera de Vic, 46.

Finalment, a Sant Fruitós de Bages ha obert la quarta farmàcia al municipi, la farmàcia Canal, ubicada al carrer Joan XXIII número 20.

En aquest moment, l’Ajuntament està tramitant altres llicències, fet que denota un cert repunt de l’activitat econòmica al municipi.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris ASFE del cap de setmana
202 views
202 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 29 de setembre de 2023
Editorial 1657
559 views
559 views

Editorial 1657

Redacció - 29 de setembre de 2023
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Pilar de la fonda
70 views
70 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com