0 Shares 657 Views

El Centre Ocupacional d’Ampans-La Sagrera, una realitat que va idear el govern de Gent fent Poble.

11 d'abril de 2021
657 Views

Per Gent fent Poble –

Gent fent Poble celebra que el Centre Ocupacional per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual situat a l’edifici de les Monges, junt amb l’Escola de Música municipal, vagi endavant.

Durant el govern municipal de GENT FENT POBLE es van idear un seguit de projectes i de col·laboracions amb AMPANS per permetre la seva major implantació i desenvolupament al nostre municipi.

Fruit d’això, a l’octubre de 2019, l’alcalde Joan Carles Batanés i el gerent d’Ampans Toni Espinal van signar el contracte per la implantació del Centre Ocupacional a l’edifici de les Monges i al Teatre Casal Cultural. Aquest acord també incorporava la consergeria, la neteja i l’explotació del bar.

Així mateix l’alcalde Batanés va signar amb Espinal, el mateix octubre de 2019, la cessió dels terrenys on s’aixeca la nova residència i escola infantil i juvenil per a autistes severs i discapacitats intel·lectuals.

L’actual govern Tripartit a l’Ajuntament ha qualificat aquest fet de “col·laboració innovadora d’aprofitament d’espais públics per oferir un nou servei a la ciutadania”. Gent fent Poble agraeix aquestes paraules de reconeixement cap a la nostra feina ben feta.
Amb el centre ocupacional La Sagrera es consolida un projecte esperançador i de qualitat social inimaginable, que generarà oportunitats de futur a un grup de conciutadans que sovint els fem invisibles. Gent fent Poble i Sant Fruitós de Bages, de la mà d’AMPANS, hi hem posat el nostre granet de sorra.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com