0 Shares 453 Views

El centre de paracaigudisme de Sant Fruitós, recupera l’activitat a partir de dijous

2 de juliol de 2020
453 Views

Per: Marc Codina –

El centre de paracaigudisme ubicat a Sant Fruitós de Bages, Barcelona, va recuperar l’activitat aquest passat dijous 25 de juny després del tancament de les instal·lacions a principis de març a conseqüència del Covid-19. Saltamos Village ho té tot a punt per a la nova temporada d’estiu en què se seguiran les mesures de seguretat i prevenció, que consisteixen bàsicament en l’ús de mascareta i equips de protecció individual per als salts tàndem. En paral·lel, es reforçarà la neteja de les instal·lacions, s’han col·locat cartells informatius, materials de protecció i tot el personal ha estat format expressament per seguir els protocols fixats pel Consell Superior d’Esports.

Entrenaments previs
Durant aquest passat cap de setmana el centre de paracaigudisme ja ha tingut una activitat inicial amb les primeres sessions de formació i entrenament per als instructors i els paracaigudistes federats, que han protagonitzat els primers salts després de més de tres mesos d’aturada.

Una temporada que promet
La nova temporada es presenta amb un nou al·licient per a Saltamos Village que aquest estiu estrenarà un nou túnel de vent per fer més completa l’experiència del públic que visiti l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages. Les instal·lacions també potencien l’espai lúdic de bar amb música en directe, la terrassa i una piscina amb vistes a la muntanya de Montserrat. El centre de paracaigudisme de Barcelona treballa per consolidar-se com una aposta d’oci i de lleure per a la pròpia capital catalana i també per a la Catalunya Central en un estiu on el turisme de proximitat jugarà un paper clau.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
38 views
38 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
32 views
32 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
32 views
32 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com