0 Shares 441 Views

El Cau Frifènics es traslladarà a la planta baixa de l’edifici de les Monges

23 de desembre de 2020
441 Views
Per: Ajuntament SFB.-

Els escoltes no disposen actualment d’un espai propi i realitzen les activitats a la sala polivalent del Nexe-Espai de Cultura.

L’Agrupament Escolta Frifènics de Sant Fruitós de Bages traslladarà les seves activitats a la planta baixa i al pati de l’edifici de les Monges un cop s’hagin executat les obres corresponents per tal d’adequar l’espai a aquesta activitat.

Aquest agrupament, que enguany ja és el tercer any que treballa amb els infants i joves del municipi, fins ara realitzava les activitats dels dissabtes a la tarda a les instal·lacions del Nexe-Espai de Cultura. Des de l’entitat, es va exposar al consistori la necessitat de disposar d’un espai propi per tal de trobar-se i, de forma conjunta entre els caps i l’Ajuntament, es va considerar la planta baixa de l’edifici de les Monges l’espai més adient.

Recordem que aquest edifici, que acull en la planta principal l’Escola de Música municipal, disposa d’una planta baixa i un pati interior que avui dia no és utilitzat per cap entitat.

Concretament, aquest espai compta amb una zona interior formada per un lavabo i dues sales (una gran i una petita) i un gran pati que compta amb tres zones diferenciades: una zona més elevada amb gespa, arbres i un mur per a poder-hi incloure i dur-hi a terme activitats com un mural i un rocòdrom; una segona zona que inclou una pista polivalent asfaltada amb un porxo; i una tercera zona polivalent amb gespa.

Es preveu imminent l’inici de les obres necessàries perquè durant el primer trimestre de 2021 els infants i joves de l’agrupament ja puguin fer ús d’aquest espai.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
157 views
157 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com