0 Shares 513 Views

EL CANVI D’ARMARI

28 de setembre de 2020
513 Views

Per: Sònia Roman –

Aquest dimarts ha començat la tardor, tornen els ruixats i les baixades de temperatures ja previstes pel Mauri i el Molina per aquest cap de setmana. Jo diria que ja va sent hora de fer el canvi d’armari per la rentrée, què us sembla?

Hi ha tutorials i llibres on expliquen com doblegar la roba per tal de que sigui més accessible, més visual, deixant a la vista el que més ens posarem i guardant en caixes o maletes el que ja no tant. Seria evident guardar per exemple els banyadors, les xancles i els pantalons curts, i a la vegada treure els jerseis de màniga llarga, unes botes, una bufanda i sobretot la roba d’abric com les jaquetes i anoracs. Un secret? Jo sempre em deixo alguna peça atemporal com alguna samarreta blanca de màniga curta per si un cas el canvi climàtic fa de les seves i torna el segon estiuet.

Així que ara ens toca avançar en els dies, preparar-nos pel temps que vindrà de la millor manera possible, superar dies foscos i freds amb color enèrgics i càlids per obtenir una mica de vitalitat. Així que posa’t la música que més t’agradi, fes-ho sol/a o acompanyat/ada, però buida l’armari i fes endreça i ordena la teva roba.. segur que ho disfruteu, pot ser divertit! Això si, no us oblideu el calaix de la roba interior, d’acord?.. també és important emparellar els mitjons.

Cada matí ens preguntem el mateix: Què em poso? Necessitem que el nostre armari sigui intuïtiu i visual, que estigui endreçat. Un armari endreçat farà que sortim de casa amb bona imatge. No cal tenir molta roba per vestir bé, la veritat que l’únic que necessitem són peces que ens afavoreixin, cadascú amb el seu estil, però intentar combinar-les adequadament.

 

Consellet de la setmana:

“Confiança en un mateix,

com millor et sentis,

més bé et sentiràs amb la roba que portis.

Cuida la teva roba,

cuida’t a tu.”

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com