0 Shares 699 Views

El Cant dels Ocells al Teatre Casal Cultural

16 de gener de 2018
699 Views

Malauradament, com tots sabem, el Jordi Sánchez, l’Oriol Junqueres, el Jordi Cuixart i el Joaquim forn, estan empresonats per les seves idees .

L’Anna Ortega va tenir la iniciativa de tocar “el Cant dels Ocells” per donar-los suport i exigir la seva llibertat. Des del dia 1 de novembre, cada dia a les 9 del vespre, davant de l’ajuntament de Sant Fruitós.

Primer va ser ella, i a mesura que han anat passant els dies, s’hi ha anat sumant més partícips, havent-hi dies que s’ha arribat a la dotzena. Arrel d’això, coincidint que cinc d’aquests músics participava en la representació dels pastorets, i a les 9 del vespre no podrien ser a la plaça de la vila, vam proposar a l’Elenc Teatral dels Pastorets, la possibilitat, d’acabada cada representació, poder interpretar “el Cants dels Ocells”.

Des de la direcció no ens van posar cap problema, tot el contrari. I així, tenint en compte l’impossibilitat de que passéssiu aquests dies tant assenyalats amb els vostres esser estimats, cada dia, tossudament alçats, al Teatre Casal Cultural, vam fer sonar les notes de llibertat per donar-vos escalf, denunciar la ignomínia del vostre empresonament, i un cop més, demanar el vostre alliberament.

Jaume Mas

Foto: Lulu Lao

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com