0 Shares 139 Views

El 14 de febrer

13 de febrer de 2021
139 Views
Per: Sònia Roman  –  Foto: lamenteesmaravillosa.com.-

 

El dia dels enamorats en molts països és considerat el dia 14 de febrer, per Sant Valentí. Segons la Viquipèdia és una celebració tradicional on els nuvis, enamorats o esposos s’expressen el seu amor o afecte mútuament. De ben segur molts de vosaltres estareu pensant: Però si a Catalunya ho celebrem el 23 d’abril per Sant Jordi! Quin dia ho celebreu vosaltres?

Jo la veritat que no faig pas fàstics a tot el que sigui celebrar… i més si es tracta de coses boniques com dies d’aquest tipus que l’important és demostrar l’amor per algú. Així que, qualsevol dia és bo, no creieu?

Siguem detallistes amb la parella perquè la flama s’ha de mantenir, no volem pas que s’apagui, oi? Doncs, des del tendències, aquesta setmana us donaré algunes idees per a què les pugueu fer servir el dia que més un agradi. Algunes  són:

  • Una nota d’amor o més d’una.. en plan post-it és molt xuli, els podeu repartir per casa fent missatges per esbrinar alguna sorpresa, per exemple.
  • Escriure un poema o una cançó, això pels més artístics!
  • Regalar flors, que mai fallen, o bombons, que a qui no li agraden…
  • Una joia amb un símbol, i no ha de ser precisament un cor per tenir un significat especial. Pot ser una ancòra, ja que és el símbol universal de solidesa, tranquil·litat i fidelitat, l’ancòra dona el punt de calma en un mar mogut. També podria ser una oreneta, símbol de la bona sort, amor i esperança. Un infinit o dues inicials entrellaçades, etc…
  • Un esmorzar a domicili, super romàntic esmorzar plegadets al llit! Sorprendre a la teva parella a un toc de timbre i que resulti que es el vostre esmorzar.. i que no cal ni aixecar-se del llit perquè n’hi ha que venen amb una caixeta amb tot preparat i no hi falta de res, una molt bona manera de començar el dia!
  • Regals personalitzats: Un àlbum amb fotos de la vostra història, una manta pel sofà, una carcassa pel mòbil o una estora per l’entrada de casa amb la foto que més us agradi
  • Un perfum, que sempre va bé.
  • Preparar un bon arròs juntets i així celebrar la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós d’aquest diumenge, dedicant-vos temps de qualitat i dolces mirades tot escoltant alguna cançó romàntica d’aquelles que et fan ballar ben ràpid.. com la cançó de “Truly” de Lionel Richie o “Love on the Brain” de Rihanna.

És molt important tenir detalls amb qui estimes ja que no n’hi ha prou de sentir amor, cal treballar-lo cada dia, demostrar afecte, compartir bons moments i fer que passar temps junts faci sumar records, gaudint un de l’altre i que sempre quedin ganes de més, perquè l’amor, té dos enèmics, la indiferència i la desil·lusió. Així que, valorem i respectem a qui tenim al nostre costat perquè a la fi, estem compartim la vida amb qui nosaltres hem decidit, a qui hem escollit.

Consellet de la setmana: Res és nostre, res és etern, la vida ens ho lloga, ens ho deixa per gaudir mentre ho tenim però no sabrem el temps que durarà.

Així que mentrestant, fem-ho bonic i regalem cosetes o moments sempre que poguem, sigui el dia que sigui!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com