0 Shares 769 Views

Editorial

30 de juny de 2017
769 Views

És ben cert que el temps és relatiu, i en el mateix període en que hi ha coses que figura que fa segles que van succeir, altres diríem que van ocórrer ahir mateix.

Això és els que ens ha passat amb la reaparició del  Montpeità. Aquell relleu que sembla que vam agafar fa quatre dies, ja està a punt de complir un any.

Ningú va dir que seria fàcil, i realment es així. Veritablement és un esforç treure cada divendres el setmanari al carrer, però des del primer dia hem entomat el repte contents i amb il·lusió, i amb l’orgull i la satisfacció de saber que la nostra tasca té un sentit que es fa palès en el precís moment en que arriba a les mans de subscriptors i lectors.

Un cop superat aquest graó de 365 dies, tot l’equip que fem possible la publicació del Montpeità setmana rere setmana, volem agrair la confiança que heu dipositat en nosaltres, i dir-vos que seguim treballant per millorar i evolucionar dia a dia i, no cal dir-ho, us convidem a col·laborar-hi.

Per aquest segon any que ara comença, ens plau fer-vos saber que presentem el nou disseny de portada i la web del setmanari.

Nosaltres hi donem cos i forma, però el  Montpeità l’hem de poder fer entre tots.

Redacció.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com