0 Shares 275 Views

Editorial.

12 de juliol de 2020
275 Views

Sant Fruitós és un poble ric. Aquest any hem tingut no una Festa Major, dues!!!
Políticament potser ens volen fer creure que el poble està dividit. Anant a comprar, passejant, als bars, no es veu aquesta divisió. Igual que ens han volgut fer creure que a Catalunya la gent del carrer està dividida, i no ho han aconseguit, potser a Sant Fruitós, també hi ha algú que vol que ens ho creguem.

La gent ha anat on més els hi ha agradat, a la inauguració del Museu el divendres o el dissabte, als concerts o a sopar. Molta gent ha compaginat les dues Festes sense cap discussió ni enfrontament. El poble està molt més madur que no el que ens volen fer creure. No vivim a l’any 1861 en que en el llibre d’actes de l’Ajuntament podem llegir “Como que faltan pocos dias para la Fiesta Mayor del Glorioso Patrono y Abogado San Fructuoso y debido a que estos últimos años ha habido gran Discordia entre los vecinos y para que queden senjadas estas riñas, se haran las dos fiestas en union de l’Ayuntamiento”.

Al Montpeità no ens agradaria que per culpa d’alguns polítics les properes Festes Majors les hagués d’organitzar el poble directament.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com