0 Shares 1524 Views

Editorial 1690

24 de maig de 2024
1524 Views

Aquesta setmana, Sant Fruitós de Bages brilla amb una llum especial gràcies a esdeveniments i notícies que mostren la vitalitat i el talent dels nostres veïns. Celebrem el retorn de la TEA Football Cup al Camp Municipal, que promou l’esport inclusiu i la competició sana.
Destaquem també l’èxit de l’esportista local Ivan López, que actualment juga per l’Alavés. La seva trajectòria és un exemple brillant per als joves esportistes del poble on el nostre equip cadet de futbol pot ser campió de la lliga aquest diumenge, després de mesos de treball dur.
També felicitem el veterà ciclista Guillem Muñoz per les seves fites constants i com a santfruitosencs podem jugar un paper molt important en la preservació del nostre entorn, i aquesta setmana, la cap responsable de la depuradora ha respost a preguntes clau sobre el seu funcionament. Aquesta transparència és essencial per assegurar-nos que tots estem ben informats sobre la gestió dels nostres recursos naturals. Continuem treballant junts per mantenir aquest esperit viu i per celebrar les nostres victòries, grans i petites.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com