0 Shares 371 Views

Editorial 1631: Què ens passa?

24 de febrer de 2023
371 Views

QUÈ ENS PASSA?

Acabem una setmana difícil d’assumir, amb tres notícies que, en principi, mai no s’haurien de produir, però que, desgraciadament, com més va, més fàcilment assumim, potser perquè cada vegada es produeixen amb més freqüència.

Dimecres ens assaltava la devastadora notícia de la mort del nostre veí Genís Caparrós, ex cap de la Policia Local, a una edat de plenitud i en circumstàncies que, malgrat diferents especulacions, encara no estan confirmades. En tot cas, la mort sobtada i insospitada d’algú jove, proper a tots, no ens ve de nou.

Més enllà d’això, ens hem trobat amb dos suïcidis de persones joves (28 i 12) com hem vist als mitjans. Malauradament, tampoc és nou, fins i tot veiem campanyes institucionals per oferir assistència a joves que pensen a acabar amb la seva vida.

És possible que en l’era de la comunicació, els xats, les xarxes socials, ens trobem amb gent cada vegada més sola?, més incompresa?, més pressionada?, més abocada buscar l’èxit immediat o si no ser un fracassat?, menys escoltada?… cap on anem?

Ja poden anar fent campanyes, per una banda, si per l’altra s’inverteixen milions a crear herois de la cançó mediàtics en dos dies, o només gent “guapa” ho fa tot i a tota hora… vivim en la contradicció.

Brogit Difonem Cultura

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Agredolç homenatge
188 views
188 views

Agredolç homenatge

Rosa Carrera March - 22 d'abril de 2024
La descoberta de l’art a educació infantil
60 views
60 views

La descoberta de l’art a educació infantil

Escola Monsenyor Gibert - 22 d'abril de 2024
La Biblioteca us recomana:
47 views
47 views

La Biblioteca us recomana:

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 22 d'abril de 2024
Editorial 1685
1080 views
1080 views

Editorial 1685

Redacció - 22 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com