0 Shares 1267 Views

Editorial 1596 Potser anem de massa moderns

23 de maig de 2022
1267 Views
Potser anem de massa moderns

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, amb la col.locació d’uns adhesius ha adaptat l’accés als lavabos dels equipaments municipals mitjançant els quals passen a ser inclusius per tal que totes les persones hi tinguin cabuda i se sentin reconegudes i còmodes.
En aquesta nota s’afirma que “La nova retolació pretén superar el binarisme de gènere i oferir espais més inclusius i respectuosos amb totes les persones.” Segur que amb aquests símbols es defineix a tota mena de persones?
Doncs potser la millor manera i on de veritat s’inclouen totes les persones és senzillament amb un adhesiu on hi digui LAVABO o WC i punt.
Un altre tema és l’accessibilitat de les persones, si com es diu es vol garantir el dret de qualsevol persona a no ser discriminada potser totes aquestes imatges haurien d’anar acompanyades de textos en sistema Braille per a les persones cegues, senyals auditives per a persones sordes, tractaments per a persones sensibles als al·lèrgens ambientals, o altres exemples per tal que tothom que estigui afectat d’alguna discapacitat o malaltia pugui utilitzar tots els equipaments públics de la millor manera possible.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com