0 Shares 795 Views

Editorial 1565.

8 d'octubre de 2021
795 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

Bon cap de setmana altre cop.
Estem contents. No us negarem que cada divendres, un cop que ja s’ha repartit el Montpeità a casa vostra i comença a gestar-se la següent edició, l’equip de redacció de Brogit estem una mica neguitosos.
No sabem si podrem omplir les 20 pàgines de la setmana següent, no sabem que posarem a la portada, no sabem si els nostres anunciants ens seguiran fent confiança o si podrem imprimir les quatre pàgines centrals en color.
Però de mica en mica, comencen a arribar correus electrònics i trucades a la nostra redacció. Coses passades, presents, futures, opinions, esports, col·laboracions, poemes, cançons, anuncis, felicitacions, escoles, actualitat municipal… tot es conjura per fer que el divendres següent tinguem un altre setmanari amb olor de tinta fresca a la bústia de casa.
Això només vol dir una cosa, que vivim en un poble viu i que molta gent en gaudeix i hi participa, fins al punt que des de fa una temporada en veiem obligats a publicar 24 pàgines cada setmana en lloc de les 20 que serien habituals i fins i tot, ocasionalment hem de deixar aparcades algunes col·laboracions fins a la setmana següent.
Gràcies a tots i cadascun dels grans de sorra que ho feu possible i a gaudir una setmana més de tot allò que us proporciona el Montpeità.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com