0 Shares 402 Views

Editorial 1563.

24 de setembre de 2021
402 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

La Terra està viva i aquests dies fa tremolar l’Illa de La Palma. La seva força interior que surt a la superfície en forma de lava, no té compassió de les persones, ni de la vegetació, ni de les cases ni de les infraestructures, manifestant-se amb tota la seva potència de tal manera que segons com derivi pot acabar provocant un tsunami que arrasaria les costes de Canàries, Àfrica occidental i fins i tot el Carib i part de la costa oriental dels Estats Units.

No s’hi pot fer res contra això, ni contra allò de que un simple aleteig d’una papallona, si està en el lloc, el moment i les circumstàncies adequades pot arribar a desencadenar una catàstrofe natural.

Vist això, doncs, tinguem en compte tres coses: 1- Ser coherents amb els nostres actes, doncs per petits que siguin poden engegar un tsunami. 2- No preocupar-nos per futileses, som tan insignificants que qualsevol dia podem desaparèixer del mapa en un obrir i tancar d’ulls. 3- Sempre hi ha quelcom que acaba posant les coses al seu lloc, en aquest cas, la lliçó ens la dona la natura.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com