0 Shares 3690 Views

Editorial 1561.

10 de setembre de 2021
3690 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

Algú se’n recorda de quan podíem viatjar en tren o avió amb uns mínims controls de seguretat i amb equipatge a bord que contingués recipients de líquid, sabó o desodorant de mida normal i no lil·liputenca com passa ara, i amb coberts metàl·lics i no de plàstic i moltes altres restriccions que ara mateix trobem normalitzades?
Doncs ja fa dues dècades, i gairebé segur que tots recordem que estàvem fent en el moment en que es va atemptar contra les torres bessones de New York i que va marcar un abans i després en el desenvolupament de les vides de pràcticament tothom.
Ara, just fa un any i mig la pandèmia també ha marcat un altre abans i després a nivell mundial, i si bé aquesta vegada és en pro de la salut i la sanitat, aquests dos dramàtics fets, a banda d’afectar-nos física i anímicament, el què han fet ha estat reduir la nostra llibertat de moviments.
Ara, aquests dies que es compleixen els 20 anys d’aquell fatídic 11 de setembre i 18 mesos de l’inici del confinament, el millor que podem fer és aprofitar les llibertats que encara ens queden, i respectant a tothom gaudir del dia a dia el màxim possible.

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
349 views
349 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
272 views
272 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
331 views
331 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com