0 Shares 2836 Views

Editorial 1553

18 de juny de 2021
2836 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

Si bé la setmana passada deiem que la gent llegeix el Montpeità de cap a cap, també hem de dir que sabem que hi ha gent més o menys fidel a alguna secció, i l’esperen amb candeletes ja sigui setmanal, quinzenal o puntual, i ens consta que hi ha verdaders seguidors d’El racó de poesia, de les històries del Miquel P. Cortina o de la recepta del Miquel Puig Soler.

Però una de les seccions que molta gent llegeix amb atenció, doncs ens n’arriben els comentaris, és l’Opinió de sobretaula. Heretada de l’anterior equip redactor del Montpeità i publicada ininterrompudament des de l’any 2013, ja és un clàssic i dona prestigi i pluralitat al setmanari.

Hi ha col.laboradors que hi són des del primer dia, i altres que han anat canviant o incorporant en funció de les circumstàncies personals de cadascú.

Avui, podem llegir l’última opinió de la Laia Fàbregas, doncs després de l’estiu ja no la tindrem com a col.laboradora habitual cada cinc setmanes. La trobarem a faltar, però li trobarem un relleu, segur, però des d’aquí li volem agraïr els seus escrits i dir-li, encara que ja ho sap, que es pot reincorporar quan vulgui a l’equip ja sigui de manera habitual o puntual. I si no, segur que podrem seguir sabent noticies d’ella pel carrer, llegint les seves novel·les o bé a través de les ones de ràdio o les cadenes de televisió.

Gràcies i endavant Laia.

Brogit Difonem Cultura.

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
36 views
36 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com