0 Shares 3023 Views

Editorial 1553

18 de juny de 2021
3023 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

Si bé la setmana passada deiem que la gent llegeix el Montpeità de cap a cap, també hem de dir que sabem que hi ha gent més o menys fidel a alguna secció, i l’esperen amb candeletes ja sigui setmanal, quinzenal o puntual, i ens consta que hi ha verdaders seguidors d’El racó de poesia, de les històries del Miquel P. Cortina o de la recepta del Miquel Puig Soler.

Però una de les seccions que molta gent llegeix amb atenció, doncs ens n’arriben els comentaris, és l’Opinió de sobretaula. Heretada de l’anterior equip redactor del Montpeità i publicada ininterrompudament des de l’any 2013, ja és un clàssic i dona prestigi i pluralitat al setmanari.

Hi ha col.laboradors que hi són des del primer dia, i altres que han anat canviant o incorporant en funció de les circumstàncies personals de cadascú.

Avui, podem llegir l’última opinió de la Laia Fàbregas, doncs després de l’estiu ja no la tindrem com a col.laboradora habitual cada cinc setmanes. La trobarem a faltar, però li trobarem un relleu, segur, però des d’aquí li volem agraïr els seus escrits i dir-li, encara que ja ho sap, que es pot reincorporar quan vulgui a l’equip ja sigui de manera habitual o puntual. I si no, segur que podrem seguir sabent noticies d’ella pel carrer, llegint les seves novel·les o bé a través de les ones de ràdio o les cadenes de televisió.

Gràcies i endavant Laia.

Brogit Difonem Cultura.

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
157 views
157 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com