0 Shares 2544 Views

Editorial 1552

11 de juny de 2021
2544 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

Que la gent llegeix el Montpeità de cap a cap ja ho sabem, i que sovint el seu contingut provoca reaccions, ja siguin a favor o en contra d’un tema, també ho sabem, però el que no sabíem és que aquestes reaccions fossin premonitòries, tal com ha passat amb els sacs de runa que feia mesos que obstaculitzaven l’acera en dos punts de la carretera de Les Brucardes, a l’alçada del pavelló.

Poques hores després d’haver estat fotografiats amb l’objecte de mostrar-ho a la nostra secció d’ “El racó del subscriptor”, han estat retirats deixant  lliure el pas per als vianants que fins ara, en arribar a aquells punts, es veien obligats a baixar de l’acera i caminar per la calçada.

Lectura de pensament?, causa/efecte? casualitat?, tant se val, l’important és que el tema ja està solventat. Llàstima que no ha passat el mateix amb les tanques del terra de la plaça Alfred Figueras…

Bromes a part, sigui el que sigui, tots treballem per tenir cada dia un Montpeità ben farcit de noticies i un poble més net i polit.

Brogit Difonem Cultura.

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com