0 Shares 2396 Views

Editorial 1545

23 d'abril de 2021
2396 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

Sant Jordi no ens deixa indiferents, i si bé l’any passat i en plena pandèmia vam poder fer un especial coincidint amb el núm. 1500, enguany, i amb la situació més normalitzada, sortim al carrer acompanyats de l’especial del 1r Taller de còmic d’Estem de Festa, sempre en l’ànim de sumar en tot allò relacionat amb la cultura.

Però avui, també volem aprofitar aquest espai per a comunicar-vos que en el complex engranatge de l’edició del Montpeità, tenim un canvi important, que malgrat no ha d’afectar al resultat final, és prou rellevant com per a fer-vos-ho saber. L’Àngels, la persona que durant molts anys ha maquetat el setmanari setmana rere setmana adaptant-se a les nostres i a les vostres necessitats, ha deixat de fer aquesta tasca i a partir d’ara passarà a mirar-se i llegir el Montpeità des de l’altra banda de la barrera.

Des d`aquí, agrair-li la dedicació i la gran paciència a l’hora d’entendre i materialitzar la filosofia de Brogit i de tots els nostres col·laboradors i col·laboradores.

Gràcies Àngels per tot aquest temps, i benvinguda Judit a la família de Montpeità.

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com