0 Shares 2122 Views

Editorial 1545

23 d'abril de 2021
2122 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

Sant Jordi no ens deixa indiferents, i si bé l’any passat i en plena pandèmia vam poder fer un especial coincidint amb el núm. 1500, enguany, i amb la situació més normalitzada, sortim al carrer acompanyats de l’especial del 1r Taller de còmic d’Estem de Festa, sempre en l’ànim de sumar en tot allò relacionat amb la cultura.

Però avui, també volem aprofitar aquest espai per a comunicar-vos que en el complex engranatge de l’edició del Montpeità, tenim un canvi important, que malgrat no ha d’afectar al resultat final, és prou rellevant com per a fer-vos-ho saber. L’Àngels, la persona que durant molts anys ha maquetat el setmanari setmana rere setmana adaptant-se a les nostres i a les vostres necessitats, ha deixat de fer aquesta tasca i a partir d’ara passarà a mirar-se i llegir el Montpeità des de l’altra banda de la barrera.

Des d`aquí, agrair-li la dedicació i la gran paciència a l’hora d’entendre i materialitzar la filosofia de Brogit i de tots els nostres col·laboradors i col·laboradores.

Gràcies Àngels per tot aquest temps, i benvinguda Judit a la família de Montpeità.

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com