0 Shares 2778 Views

Editorial 1544

16 d'abril de 2021
2778 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

https://es.statista.com/estadisticas/1196443/vacunas-contra-covid-19-administradas-por-cada-100-habitantes-por-pais/

La mala governança de la Unió Europea en la gestió de la pandèmia  està deixant al descobert una escletxa d’insospitades conseqüències en un moment molt delicat pel futur del continent. Veiem com el buc insígnia, Alemanya,  s’està cansant de baixar el cap, amb la voluntat de voler ser els darrers en rebre les dosis que van arribant a la UE —per un gest poc comentat però ben cert, que du intrínsec el sentiment de culpabilitat que arrosseguen, encara ara, de saber-se  hereus dels causants de la darrera gran guerra— així doncs,  llegim que esta considerant seriosament l’adquisició, pel seu compte, de la vacuna Sputnik. En definitiva, barra lliure que desgasta encara una mica més el projecte europeu.

També, llegim que Àngela Merkel mira amb preocupació i desconfiança com Pedro Sánchez pensa aplicar els ajuts amb fons de la UE.

I, aquí, a casa, setmana rere setmana amb la pandèmia tot son contradiccions i improvisacions amb els confinaments. Els nostres polítics ens recorden l’escena del cambrot dels germans Marx.  Malgrat tot,  la perspectiva de que s’apropa un nou Sant Jordi ja ens posa de millor humor a tots. Recordeu que també ens podeu trobar a la web, i  les xarxes socials. Bona setmana!

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com