0 Shares 2178 Views

Editorial 1544

16 d'abril de 2021
2178 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

https://es.statista.com/estadisticas/1196443/vacunas-contra-covid-19-administradas-por-cada-100-habitantes-por-pais/

La mala governança de la Unió Europea en la gestió de la pandèmia  està deixant al descobert una escletxa d’insospitades conseqüències en un moment molt delicat pel futur del continent. Veiem com el buc insígnia, Alemanya,  s’està cansant de baixar el cap, amb la voluntat de voler ser els darrers en rebre les dosis que van arribant a la UE —per un gest poc comentat però ben cert, que du intrínsec el sentiment de culpabilitat que arrosseguen, encara ara, de saber-se  hereus dels causants de la darrera gran guerra— així doncs,  llegim que esta considerant seriosament l’adquisició, pel seu compte, de la vacuna Sputnik. En definitiva, barra lliure que desgasta encara una mica més el projecte europeu.

També, llegim que Àngela Merkel mira amb preocupació i desconfiança com Pedro Sánchez pensa aplicar els ajuts amb fons de la UE.

I, aquí, a casa, setmana rere setmana amb la pandèmia tot son contradiccions i improvisacions amb els confinaments. Els nostres polítics ens recorden l’escena del cambrot dels germans Marx.  Malgrat tot,  la perspectiva de que s’apropa un nou Sant Jordi ja ens posa de millor humor a tots. Recordeu que també ens podeu trobar a la web, i  les xarxes socials. Bona setmana!

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com