0 Shares 1689 Views

Editorial 1534

5 de febrer de 2021
1689 Views
Per: Brogit Difonem Cultura –

El setmanari Montpeità rep moltes notícies i articles d’opinió, i és reponsabilitat de qui els escriu de contrastar abans d’enviar-les. Si algú no està d’acord en alguna d’elles té tot el dret de replicar-lo com consideri adient.

Per això, repetint, i ampliant el que publiquem setmanalment a la secció COL·LABORACIONS MONTPEITÀ, podeu enviar les vostres opinions personals a: montpeita.redaccio@gmail.com

Les cartes, opinions o notícies dels lectors, tant particulars com entitats, seran publicades amb el nom i el cognom de l’autor. Per poder publicar qualsevol carta,  opinió o notícia que ens hagi arribat, MONTPEITÀ ha de disposar del nom i cognom, DNI, telèfon i/o adreça de correu electrònic.

Les cartes, opinions o articles tant les de l’Ajuntament com la dels grups municipals i col·laboracions periódiques  (escoles, parròquia, biblioteca, etc.) podran ser publicades amb la signatura de l’entitat corresponent, sempre i quan arribin a la redacció amb el seu responsable perfectament identificat.

MONTPEITÀ es reserva el dret de decidir la publicació d’escrits amb continguts difamatoris i grollers

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com