0 Shares 689 Views

Editorial 1521

30 d'octubre de 2020
689 Views

Per: Brogit Difonem Cultura –

EL BUCLE

Restriccions, confinaments perimetrals, toc de queda, ara obrim bars, ara els tanquem, ERTES, mascaretes, gels desinfectants, acomiadaments, teletreball, alarma… i de tant en tant alguna noticia per canviar de tema: entrega de premis de EL ESPAÑOL a Madrid amb 150 persones de la clase dirigent d’aquesta pseudo.democràcia, gaudint d’un opípar sopar, sense mascaretes clar, per desviar una mica l’atenció, també ens arriba l’endemà la noticia de la detenció d’empresaris catalans per part de la Guàrdia Civil, acusats de finançar l’1-O.
Mentrestant, aquí a Sant Fruitós ens hem quedat sense el complexe funerari, crematori, etc… que s’havia projectat fer a tocar del cementiri. El promotor ho addueix a la manca d’inversió provocada pel 155 i per la Còvid19, és a dir, que de retruc anem a parar als temes que comentàvem a l’inici: Pandèmia i independentisme. Vivim en un bucle inacabable des de fa mesos i a tots nivells:
Tot allò negatiu que passa i pugui passar sempre serà per culpa aliena i fruit d’una herencia tòxica, i allò que, d’altra banda, esdevingui una bona noticia, mai ve heretat d’enlloc… llavors tot són repartiment de medalles. Sant Fruitós tampoc s’escapa d’aquest bucle.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com