0 Shares 788 Views

Eclipsi total de sol a Indonèsia

26 de novembre de 2019
788 Views

Prometia ser interessant, però després d’assistir a la presentació que la Rosa i el Josep ens van fer de les seves vivències, nomes puc dir que a més de interessant, els que omplíem la sala polivalent de la Biblioteca municipal de Sant Fruitós, vam poder gaudir d’un viatge engrescador i meravellós, en definitiva em vaig sentir transportat a un punt geogràfic on no he estat mai, i a unes tradicions desconegudes però a l’hora enriquidores i encisadores.
El viatge va començar per fer-nos coneixedors del lloc on s’havia de produir aquell especial fenomen, que en aquesta ocasió els va portar a Indonèsia i el seu entorn, espectacular indret que vam poder visualitzar tots nosaltres amb les seves explicacions.


Es van poder viure els moments més intensos de l’eclipsi, amb imatges de tota la seqüencia del joc amb el que el sol i la lluna ens ofereixen imatges espectaculars; també els preparatius amb les eines i els estris, alguns més casolans i altres mes sofisticats, necessaris per poder seguir tot l’esdeveniment.
També vam quedar bocabadats amb les explicacions dels indrets que van visitar, així com els aconteixements que van viure, com per exemple el de poder assistir a una celebració funerària força diferent a les que estem acostumats aquí; creences, tradicions, costums …. cada zona geogràfica i cada religió, te les seves.
Nomes em queda recomanar que, en un futur, quan el Josep i la Rosa ens proposin un altre viatge, no ens ho pensem dues vegades, anem-hi.

Josep Sanfeliu

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com