0 Shares 776 Views

Dos ors per a Jan Díaz i una plata per a Martí Serra al Campionat de Catalunya Sub-18

18 de juliol de 2021
776 Views
Per: Jaume Grandia

Es va celebrar a les pistes de Granollers, el Campionat de Catalunya d’Atletisme, a l’aire lliure, de la categoria SUB-18, amb una gran actuació dels atletes santfruitosencs, Jan Díaz Basullas i Martí Serra Prat, a les files del Club Avinent Manresa.

Jan Diaz va guanyar en la Llargada, amb un millor salt de7,22 mts., que es la millor marca espanyola Sub 18 d’aquesta temporada, i millor marca absoluta del club manresà de tots els temps. Jan Diaz va guanyar també la cursa dels 110 mts. tanques, amb un registre de 14:24 en semifinals i de 14:05 a la final. Jan Diaz també té la millor marca espanyola amb un temps de 14:02, aconseguida el 24 d’abril a Sabadell.

Martí Serra fou segon en la prova de Perxa, amb un millor salt de 4,45 mts., igual que el vencedor Victor Leon, que va superar el llistó de 4,45 el primer intent, mentre que Martí Serra ho feia al segon. L’atleta santfruitosenc té la quarta millor marca Sub-18 espanyola de la temporada, amb un salt de 4,50 mts.

També es va celebrar la primera Jornada de Salts Ciutat de Gavà. Montse Prat Grau va guanyà la prova de salt de Perxa, superant el llistó a 2,70 mts., igualant la seva millor marca, que també lidera el ranquing espanyol del Màster femení W-55.