0 Shares 560 Views

Dos instructors de Saltamos Village competeixen amb èxit al Campionat de Paracaigudisme de Dinamarca

1 d'octubre de 2020
560 Views

Per: Marc Codina -Catpress

David Niubó i Nil Ferré, dos dels instructors de l’equip professional del centre de paracaigudisme de Sant Fruitós de Bages, han tingut un paper molt destacat al Campionat de Paracaigudisme de Dinamarca que s’ha disputat aquest mes de setembre. Niubó i Farré s’han imposat en la categoria B en què competien amb una desena d’especialistes més. L’swopping és considerada una de les disciplines de major dificultat del paracaigudisme perquè els pilots volen a gran velocitat a molt poca distància del terra. La parella bagenca ha ocupat les dues primeres posicions en una disciplina en què han hagut de completar proves de distància, precisió i velocitat.

El campionat d’exhibició, disputat a prop de la localitat de Herning, al centre de Dinamarca, ha reunit una trentena d’especialistes de tot Europa.

Previsió per a 2021
David Niubó i Nil Ferré es continuaran entrenant a les instal·lacions de Saltamos Village durant els propers mesos. Els dos instructors de paracaigudisme aprofitaran l’espai per continuar millorant la seva tècnica. L’objectiu de la parella bagenca és competir a les proves europees de Dinamarca, França, Anglaterra i Txèquia l’estiu vinent.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com