0 Shares 923 Views

Dones.

15 de març de 2021
923 Views

Text i fotos: Redacció

El passat 23 de febrer, Catalunya Ràdio, dins el programa “esmorzem amb” va emetre una entrevista amb Simone Lambregts, neerlandesa afincada des de fa anys a Catalunya, i que enguany en fa 25 que va fundar el conjunt Les Violines.

Simone Lambregts

Diumenge 28 de febrer, La Vanguardia publicava un article sobre la quarta novel·la de, l’escriptora i col·laboradora del Montpeità, Laia Fàbregas “No escriuré la teva història”. Les seves tres primeres novel·les han estat publicades entre altres idiomes, en neerlandès,  doncs durant uns anys va residir a Holanda.

Laia Fàbregas

I què té tot això d’especial a banda d’un nexe comú holandès?, doncs que aquestes dues dones viuen a Sant Fruitós, i la primera va ser entrevistada pel Montpeità el febrer de 2018 (Núm. 1403) en motiu del concert que Les Violines van oferir al Teatre Casal Cultural, i la segona, va ser també entrevistada pel Montpeità, la setmana del  5 a l’11 de gener d’enguany (Núm. 1534) precisament per la publicació d’aquesta quarta novel·la.

Aquests dies, que s’ha celebrat el Dia Internacional de les Dones, penso que Sant Fruitós hem d’estar orgullosos de tenir aquestes DONES, INTERNACIONALS i que a banda del Montpeità han captat l’atenció dels principals mitjans de comunicació del nostre país.

Felicitats Simone i Laia.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com