0 Shares 1496 Views

Dones.

15 de març de 2021
1496 Views

Text i fotos: Redacció

El passat 23 de febrer, Catalunya Ràdio, dins el programa “esmorzem amb” va emetre una entrevista amb Simone Lambregts, neerlandesa afincada des de fa anys a Catalunya, i que enguany en fa 25 que va fundar el conjunt Les Violines.

Simone Lambregts

Diumenge 28 de febrer, La Vanguardia publicava un article sobre la quarta novel·la de, l’escriptora i col·laboradora del Montpeità, Laia Fàbregas “No escriuré la teva història”. Les seves tres primeres novel·les han estat publicades entre altres idiomes, en neerlandès,  doncs durant uns anys va residir a Holanda.

Laia Fàbregas

I què té tot això d’especial a banda d’un nexe comú holandès?, doncs que aquestes dues dones viuen a Sant Fruitós, i la primera va ser entrevistada pel Montpeità el febrer de 2018 (Núm. 1403) en motiu del concert que Les Violines van oferir al Teatre Casal Cultural, i la segona, va ser també entrevistada pel Montpeità, la setmana del  5 a l’11 de gener d’enguany (Núm. 1534) precisament per la publicació d’aquesta quarta novel·la.

Aquests dies, que s’ha celebrat el Dia Internacional de les Dones, penso que Sant Fruitós hem d’estar orgullosos de tenir aquestes DONES, INTERNACIONALS i que a banda del Montpeità han captat l’atenció dels principals mitjans de comunicació del nostre país.

Felicitats Simone i Laia.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
58 views
58 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
45 views
45 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com