0 Shares 941 Views

Donar suport a qui delinqueix

4 d'octubre de 2021
941 Views
Per: Àdria Mazcuñan i Claret

Una vegada més ens trobem amb un escrit mentider, difamatori i amb una clara intenció de fer mal. Tornem-hi. Escampa merda que alguna cosa queda. Si. Tornem-hi. Sembla que tot s’hi val.

O a algú se li escapa que hi ha un grup municipal que només fa això? Escampar merda. Perquè el que se’n diu fer propostes de millora pel poble… no cal que ho esperem, no fos cas… crítica sempre, i com més destructiva millor.

Doncs bé, ara resulta que una gent del poble escriuen i publiquen que l’alcaldessa, una servidora, coarta la llibertat d’expressió perquè fa retirar unes pancartes, amb l’argument que estaven en un espai privat. S’obliden d’explicar que el propietari d’aquest espai privat, tan bon punt té coneixement de l’existència d’aquestes pancartes fa una trucada demanant suport per a la seva retirada, doncs no hi està d’acord i ningú li ha demanat permís per posar-les a casa seva. Ai las! Això, el grup de gent del poble que firma l’escrit no ho esmenta!

[…] ESCRIT GfP […]

Alguna gent entra a una finca privada sense permís del propietari, (fet delictiu i punible davant la llei) i hi col·loca unes pancartes en contra de l’opinió de la propietat. El veí propietari de la finca demana suport perquè siguin retirades, i així es fa.

Serà que hi ha gent del poble que donant suport a qui entra sense permís a finques privades, el que fan és donar suport a cometre il·legalitats i accions delictives? Tot s’hi val?

Des de l’Ajuntament estem al servei de tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós, i procurem donar suport en tot el que està a les nostres mans. Aquest és el nostre compromís vers el poble, i el seguim mantenint ferm, per més que alguna gent del poble sembli que no tenen altra feina que mentir, obviar informació… a l’hora de desprestigiar sembla que tot s’hi valgui.

No, senyors, en aquest joc brut a mi no m’hi trobareu. Us ho he explicat en més d’una ocasió, el barroerisme us el deixo tot per vosaltres.

A una servidora i a tot l’equip de govern ens trobareu treballant, aportant i avançant per un Sant Fruitós millor.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com