0 Shares 458 Views

Diumenge de Pasqua.

10 d'abril de 2021
458 Views

Per Consell Parroquial –

Sense saltar-se cap norma de les restriccions sanitàries establertes, la parròquia de Sant Fruitós ha celebrat de manera austera però força concorreguda, els dies de la Setmana Santa, Dijous Sant, Divendres Sant, Dissabte de Resurrecció i Diumenge de Pasqua i el Dilluns de Pasqua a la Residència del poble.

No es va poder celebrar el Dissabte de Resurrecció a la nit, com sempre es feia, amb la cerimònia del foc, si no que es va haver de celebrar a la tarda en hora vespertina pel tema del toc de queda. Recordem que pels cristians és el dia més important de l’any, inclús més que Nadal, ja que és la raó de la fe cristiana, l’esperança d’una Vida Eterna.

El Diumenge de Pasqua també va ser molt participat i, mossèn Florenci ens va recordar que hi ha moltes coses que no comprenem, però que amb la fe podrem trobar la plena realització personal i que la mort no ens ha de fer por ja que és només un canvi.

Ja al finalitzar la cerimònia, i sempre amb la gent asseguda, el Cor parroquial —que va amenitzar la Cerimònia—, ens va cantar 3 precioses caramelles: El Cant del Poble (Himne), L’Encís de Pasqua (Vals), i La dansa de l’amor (Sardana) que van ser dedicades al difunt Vicenç Planas en el novè aniversari del seu traspàs, en un dia de Pasqua, i que sempre va col·laborar amb el poble i amb les caramelles.

Mossèn Florenci i el Consell parroquial agraeixen a tothom que ha fet possible la celebració de la Pasqua a la nostra parròquia.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com