0 Shares 186 Views

Diumenge 12 de febrer arriba a Sant Fruitós de Bages, la 9a edició de La Cursa dels Llebrers

11 de febrer de 2023
186 Views

La Cursa dels Llebrers és una canicròs i caminada benèfica a favor de l’Associació Protectora de Llebrers Galgos112 que es durà a terme el proper diumenge, 12 de Febrer del 2023, i que enguany arriba a la 9a edició. Es tracta d’un recorregut de muntanya de 7,17 quilòmetres i 328 metres de desnivell en positiu amb sortida i arribada al Parc del Bosquet de Sant Fruitós de Bages, en la qual hi participen un màxim de 300 persones. La cursa dels llebrers consta de dues modalitats: corrent a la canicròs, la qual està cronometrada, o caminant en la caminada i acompanyats de tota classe de races de gossos. A la caminada també es pot participar sense gos.

L’inici de la canicròs i la caminada serà a les 9 del matí. Tot seguit, hi haurà esmorzar de botifarra amb pa de pagès o entrepà vegà per a tots els corredors i caminants. També hi haurà obsequis, premis per als guanyadors de la canicròs i sortejos entre tots els participants.

Les inscripcions es poden realitzar a travès de www.cursadelsllebrers.cronosports.com, tots els diners recaptats aniran íntegrament a Galgos112 per a poder seguir rescatant més gossos llebrers i podencs. A dia d’avui, 4 de febrer, ja s’han apuntat més de 250 persones.

Durant la jornada, s’hi podrà trobar diversos estands relacionats amb el món del gos els quals faran diverses activitats.També hi haurà l’estand Galgos112 amb els seus productes per a gossos.

Al ser un esdeveniment solidari, també farem recollida de pinso, medicaments i accessoris per a gats i gossos en benefici de Galgos112, Seproan Sallent i Niu de Petjades.

La Cursa dels Llebrers està organitzada per Galgos112 i Niu de Petjades amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. També hi han col·laborat una seixantena d’empreses cedint-nos els seus productes o col·laborant econòmicament.

Perque es fa al mes de febrer?

A finals de gener-principis de febrer, acaba la temporada de caça amb aquest tipus de gossos i augmenten de forma molt considerable els abandonaments d’aquests animals tan maltractats. Tots els beneficis es destinen íntegrament a la recuperació d’aquests animals per tal que puguin començar una nova vida.

L’Associació Protectora de Llebrers i Podencs Galgos112 va ser creada el 13 d’abril de 2008 a Sant Feliu de Guíxols (Girona), per un grup de persones amb una finalitat comuna: contribuir en el reconeixement dels gossos llebrers i podencs, com a animals de companyia a Espanya i en el món.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte mitjançant el correu electrònic info@
lacursadelsllebrers.cat o per telèfon al 646 17 90 96 (Cèlia).

També ens podeu trobar a les xarxes socials @cursagalgos112

 

Associació Protectora de
Llebrers i Podencs Galgos112

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
341 views
341 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
265 views
265 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
328 views
328 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com